Поділитись:

Брітні Спірс вирішила судову суперечку з батьком через опікунство

Вівторок, 30 квітня 2024, 20:27
Брітні Спірс вирішила судову суперечку з батьком через опікунство

Адвокати американської співачки Брітні Спірс 26 квітня підписали мирову угоду з її батьком Джеймі Спірсом, якого 2021 року позбавили опікунства над донькою.

Про це повідомляє The Guardian, – передає Суспільне.

У 2021 році суд скасував спеціальний опікунський статус (conservatorship) Джеймі Спірса. Брітні Спірс присудили опікуна після того, як у 2006–2007 роках після розлучення з чоловіком вона втратила опіку над дітьми, а також вдалася до низки дивних учинків.

Батько співачки як опікун контролював фінансове та особисте життя Спірс. Після завершення опіки залишалися певні нерозв'язані питання, зокрема про гонорари адвокатів та звинувачення Брітні Спір у тому, що її батько використав опікунство для несправедливого збагачення. Джеймі Спірс це заперечував.

У п'ятницю, 26 квітня, вдалося укласти мирову угоду, деталі якої не розголошують. Проте ця угода усунула можливість судового розгляду скарг — засідання вже було заплановане на 29 квітня, але його скасували, пише Associated Press.

Адвокат Спірс Метью Розенгарт сказав, що угода дала співачці «свободу», якої «вона бажала». 

«Їй більше не потрібно буде звертатися до суду чи втягуватись у судові розгляди у цій справі», — додав Розенгарт.

Натомість адвокат Джеймі Спірса Алекс Вайнгартер сказав CNN, що його клієнт «в захваті від того, що все закінчилося».

Таблоїд TMZ повідомив, що мирова угода зобов'язала Брітні Спірс сплатити юридичні витрати батька — це більш ніж 2 млн доларів. За даними видання, співачка вже заплатила за власних адвокатів декілька мільйонів, а через сплату за судові витрати батька її описали як "люту".

Хто така Брітні Спірс

Брітні Спірс — американська співачка, авторка пісень та акторка. Вона отримала «Греммі» за сингл Toxic, а пісня Piece Of Me здобула їй одразу три нагороди — за найкращу поппісню, найкраще жіноче відео і відео 2007 року.

Рекордсменка Книги рекордів Гіннеса за продажами синглу в перший тиждень в історії музики (1 319 193 екземплярів Oops!… I Did It Again). А її дебютний альбом …Baby One More Time очолив чарт Billboard Hot 100 і за рік продався 28 мільйонами.

У вересні 2022 року з Елтоном Джоном випустили кліп на пісню Hold Me Closer, який зняла українська кліпмейкерка Таню Муіньо. У кліпі можна побачити синьо-жовтий одяг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів