Поділитись:

У волинських контрабандистів вилучили дрони й віддали прикордонникам

П'ятниця, 03 травня 2024, 14:11
У волинських контрабандистів вилучили дрони й віддали прикордонникам

Детективи ТУ БЕБ у Волинській області передали чотири безпілотники волинським прикордонникам.

Про це інформують у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

«Учора детективи БЕБ у Волинській області за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури передали прикордонникам чотири безпілотні літальні апарати, а саме: три саморобні квадрокоптери та один безпілотник типу «літачок». Безпілотники були вилучені в осіб, які намагалися незаконно переправити ними до Польщі тютюнові вироби, та арештовані в рамках одного з кримінальних проваджень, розпочатого за матеріалами оперативників Держприкордонслужби», – йдеться у повідомленні.

У волинських контрабандистів вилучили дрони й віддали прикордонникамУ волинських контрабандистів вилучили дрони й віддали прикордонникамУ волинських контрабандистів вилучили дрони й віддали прикордонникамУ волинських контрабандистів вилучили дрони й віддали прикордонникам

З початку цього року оперативниками загону спільно з військовослужбовцями прикордонних підрозділів припинено шість спроб переміщення безпілотниками товарів через держрубіж та викрито три протиправні групи, що спеціалізувалися на вказаній протиправній діяльності.

Рішення про зняття арешту і передачу літальних апаратів на потреби прикордонного загону днями виніс Луцький міськрайонний суд.

Надалі безпілотники планують використовувати для підтримки підрозділів Сил оборони, які виконують завдання в зоні бойових дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів