Поділитись:

Сапери з Луцька розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)

Понеділок, 06 травня 2024, 11:41
Сапери з Луцька розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)

Особовий склад групи піротехнічних робіт аварійно-рятувальний загін спеціального призначення міста Луцьк працює над виконанням завдань по гуманітарному розмінуванню на територіях Донеччини та Чернігівщини, котрі перебували у зоні активних бойових дій.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

Від початку квітня волинські піротехніки здійснили понад 45 виїздів, обстежили близько 20 гектарів території, виявили та знешкодили 65 вибухонебезпечних предметів, серед яких – 27 артилерійських снарядів різного калібру та одна авіаційна бомба.

«Піротехніки загону при виконанні завдань за призначенням використовують свої глибокі знання та великий досвід роботи, а також прикладають максимум зусиль для забезпечення нормального життя громадян та наближення Перемоги», – йдеться у дописі.

Сапери з Луцька розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Сапери з Луцька розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Сапери з Луцька розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Сапери з Луцька розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Сапери з Луцька розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)Сапери з Луцька розміновують Донеччину та Чернігівщину (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів