Поділитись:

У Луцьку на Набережній автівка в'їхала в газову підстанцію – людей евакуйовують (відео)

Вівторок, 07 травня 2024, 16:57
У Луцьку на Набережній автівка в'їхала в газову підстанцію – людей евакуйовують (відео)

У Луцьку, на вулиці Набережній, 2, легковий автомобіль влетів у газопровід.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили читачі.

«На дитячому майданчику газовий розподільник, хтось їхав машиною і я не знаю, як туди можна було заїхати. Розфігачили цей газовий розподільник і там фігачить газ по усіх квартирах, і будинках», – кажуть очевидці.

Інформацію про це нашим журналістам підтвердив речник ГУ ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров й зазначив, що рятувальники, поліція та інші служби активно працюють над усуненням проблеми.

Зі слів свідків, винуватиця – мешканка будинку, біля якого розташована газорозподільна станція. Транспортний засіб зазнав значних механічних ушкоджень. Як додали місцеві, з навколишніх навчальних закладів евакуювали дітей в укриття.

Як повідомили у пресслужбі Волинської філії «Газмережі», на місці працюють спеціалісти й намагаються локалізувати проблему. 

«Автівка в'їхала в шафовий газорегуляторний пункт (ШГРП) на вул. Набережна, 2 в місті Луцьку. Бригада аварійно-диспетчерської служби 104 Волинської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» займається локалізацією аварійної ситуації.  Є витік газу. Чиє авто і за яких обставин туди заїхало невідомо.  Детальніша інформація – після локалізації аварійної ситуації. На місці працює слідчо-оперативна група», – розповіа Оксана Швець

Речниця ГУ Національної поліції у Волинській області Ольга Бузулук зазначила, що в результаті події, на щастя, ніхто не постраждав.

«ДТП без потерпілих. Автомобіль «Ауді» у дворі будинку в'їхав у газову установку. На місці працювала патрульна поліція, аварійні служби», – поінформували праавоохоронці. 

Деталі – згодом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:»

Надрукувати
мітки:
коментарів