Поділитись:

На Волинь із передової повернулися прикордонники (фото)

Середа, 08 травня 2024, 19:46
На Волинь із передової повернулися прикордонники (фото)

На Волинь із передової повернулися бійці прикордонної комендатури швидкого реагування Волинського загону, які з початку року мужньо та самовіддано боронили Україну від російського агресора на Авдіївському та Новомихайлівському напрямках, тримали оборону міста Авдіївка.

Про це повідомили в пресцентрі Держприкордонслужби. 

За весь час виконання бойових завдань жодна позиція, яку обороняли бійці прикордонної комендатури швидкого реагування, не була залишена, усім штурмам ворога прикордонники давали жорстку відсіч. На рахунку наших воїнів велика кількість відбитих штурмів, знищеної живої сили та техніки противника, захоплені в полон військовослужбовці російської федерації.

Сьогодні Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко подякував бійцям за мужність та особисто вручив їм заслужені нагороди.

«Дорогі мої побратими! Для мене сьогодні велика честь мати можливість подякувати вашому чудовому колективу прикордонної комендатури швидкого реагування Волинського прикордонного загону за ту мужність і героїзм, який ви проявили під час цієї ротації та попередньої. Те як ви виконали поставлену задачу, свідчить тільки про одне, що на сьогодні прикордонник – це справжній герой, воїн, який разом з іншими складовими Сил оборони надійно захищає й обороняє нашу Україну, відстоює її територіальну цілісність й незалежність. Я дуже дякую вам за вашу мужність, я пишаюсь вами та хочу передати слова щирої подяки від всього колективу Державної прикордонної служби», – зазначив Сергій Дейнеко.

На Волинь із передової повернулися прикордонники (фото) 

За сумлінне виконання військового обов'язку, мужність і відвагу прикордонники отримали державні та відомчі нагороди. Вісьмом офіцерам достроково присвоєно чергове військове звання.

На Волинь із передової повернулися прикордонники (фото) На Волинь із передової повернулися прикордонники (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів