Поділитись:

У 2025 році вийде приквел до фільму «Білявка в законі» з Різ Візерспун (відео)

Четвер, 16 травня 2024, 04:13
У 2025 році вийде приквел до фільму «Білявка в законі» з Різ Візерспун (відео)

У 2025 році вийде серіал «Ель» – приквел до культової стрічки 2000-х «Білявка в законі» з Різ Візерспун у головній ролі.

Про це повідомляє BBC, – пише Суспільне. 

Amazon Prime Video підтвердив, що проєкт під назвою «Ель» на етапі розроблення. Серіал розповідатиме про життя героїні Візерспун — Ель Вудс — до подій "Білявки в законі".

Різ Візерспун стане продюсеркою серіалу. Втім, поки невідомо, хто зіграє культову героїню в підлітковому віці.

«Перш ніж стати найвідомішою вегетаріанкою-Близнюками, яка закінчила Гарвардський юридичний факультет, вона була звичайною старшокласницею 90-х років. І всі ви познайомитеся з нею наступного року на Prime Video. Я ТАК ХВИЛЮЮСЯ!», – написала акторка.

У 2025 році вийде приквел до фільму «Білявка в законі» з Різ Візерспун (відео)

Про «Білявку в законі»

«Білявка в законі» – американська комедія режисера Роберта Лукетича, створена на студії Metro-Goldwyn-Mayer у 2001 році. Фільм знято за однойменним романом Аманди Браун.

За сюжетом Ель Вудс покидає бойфренд, пояснюючи, що дівчина «недостаньо серйозна» для нього. Він вирушає навчатися в Гарвард. Досхочу наплакавшись, Ель вирішує довести колишньому, що може досягти таких самих результатів – і вступає на юридичний факультет. Далі на «білявку в законі» чекає захопливий шлях становлення в новій професії та протистояння гендерним стереотипам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів