Поділитись:

Жінка спіймала коней, які тікали, за допомогою бюстгальтера (відео)

П'ятниця, 17 травня 2024, 02:59
Жінка спіймала коней, які тікали, за допомогою бюстгальтера (відео)

Власниця коней з Нью-Мексико розповіла, як вона опинилася в ситуації, яка змусила її проявити творчий підхід.

Про це розповідає УНІАН

Тейлор Андерсон володіє кіньми вже 28 років, і наразі у неї є два коня та міні-ослик, але на момент інциденту у неї було кілька коней.

Одного разу вона відволіклася і забула замкнути ворота свого загону для коней: «Незалежно від того, скільки у когось досвіду, іноді просто трапляється людська помилка», – сказала вона Newsweek. Через десять хвилин, стоячи на ґанку, Андерсон почула гуркіт копит і побачила, як її коні біжать до будинку сусіда.

Недовго думаючи, Андерсон побігла за ними, ненавмисно пройшовши повз складське приміщення, де зберігалися їхні повідці. Діставшись до коней, вона зрозуміла, що їй нема з чим вести їх назад.

Поміркувавши, вона вирішила використати свій бюстгальтер як імпровізований повідець, щоб вести коней. Одягнувши джинси і футболку, вона була впевнена, що перебуває досить далеко від сусідів, щоб ніхто не помітив цього.

«Я відразу ж спіймала «Мані», мого 12-річного чистокровного гонщика, тому що він провокатор махінацій. Решта коней підуть за ним», – пояснила вона. Коли Мані опинився «в пастці», вона почала вести його назад, а решта пішли за ним.

Кілька років по тому, переглядаючи свій телефон, Андерсон натрапила на відео інциденту і вирішила поділитися ним у TikTok, де відтоді воно набрало понад 7,8 мільйона переглядів.

«Абсолютно новий сенс у топі з бретельками», – пожартував коментатор Лаєнса. Глядач shanoosie2 сказав: «Мем, нам потрібно, щоб ви розповіли про бренд. Бюстгальтер, який може вести цілого КОНЯ, напевно підтримає моїх дівчаток».

Реакція в Інтернеті залишила Андерсон у роздумах: «Реакція на моє відео зробила мій день кращим. Я не могла перестати сміятися над творчими речами, які говорили люди», – сказала вона.

Один коментар, який особливо їй сподобався, звучав так: «Імпровізуй, адаптуйся, долай», на що вона відповіла: «Девіз морських піхотинців і скотарок».

«Потрібно бути міцним як цвях, швидко думати, діяти нестандартно і виконувати свою роботу», – пояснила вона.

Відео можете переглянути тут

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів