Поділитись:

Скандал у жіночому боксі: волинянку Тетяну Коб не пускають на відбір до Олімпійських ігор

Понеділок, 20 травня 2024, 10:42
Скандал у жіночому боксі: волинянку Тетяну Коб не пускають на відбір до Олімпійських ігор

Волинська чемпіонка з боксу Тетяна Коб звернулася до громадськості, бо вважає, що її несправедливо не допустили до відбору на Олімпійські ігри.

Текст звернення вона оприлюднила у своїх соцмережах.

«Звертаюсь до всіх за допомогою, підтримкою та за справедливість у жіночому боксі, який відбувається прямо зараз під час підготовки до ліцензійного турніру Тайланді .

Надіюсь і сподіваюсь що все таки справедливість є і буде, підтримайте мене, будь ласка, та буду дуже вдячна розповсюдити цей допис по всіх мережах», – написала вона.

Спортсменка у своєму зверненні звинуватила головного тренера жіночої збірної в тому, що він нібито «проштовхує» своїх підопічних. 

А також заявила, що в разі відмови їй в участі у відбіркових змаганнях, Тетяна буде звертатися до прокуратури.

«По критеріям відбору я являюсь чемпіонкою України і маю повне право представляти Україну у своїй ваговій категорії 50кг на ліцензійному турнірі, де буде проходити в Тайланді м. Бангкок.

Керуючи критеріями по відбору, щоб відібратися на ліцензійний турнір маю повне право.

Якщо мене не повезуть на відбіркові змагання, я буду змушена звернутися до прокуратури.

Складається враження, що головний тренер жіночої збірної Данилів Сергій Ігорович будучи на своїй посаді переслідує інтереси своїх спортсменів та лобіює результат своєї області, та намагається маніпулювати складом спортсменів не дивлячись на результати чемпіонату України. Важаю що він користується посадою головного тренера у власних інтереса , просуваючи в склад свою спортсменку підопічну, яка не входила в трійку призерів чемпіоната Європи та Світу, розряд який має Майстра спорту України з боксу», – йдеться у заяві.

Скандал у жіночому боксі: волинянку Тетяну Коб не пускають на відбір до Олімпійських ігорСкандал у жіночому боксі: волинянку Тетяну Коб не пускають на відбір до Олімпійських ігорСкандал у жіночому боксі: волинянку Тетяну Коб не пускають на відбір до Олімпійських ігорСкандал у жіночому боксі: волинянку Тетяну Коб не пускають на відбір до Олімпійських ігор 

Довідково: 

Тетяна Коб – українська боксерка у ваговій категорії до 51 кг. Чемпіонка Європи (2009)(2022), бронзова призерка чемпіонату світу (2010), учасниця Олімпійських ігор 2016, багаторазова чемпіонка України. Заслужений майстер спорту України.
Надрукувати
мітки:
коментарів